מתכון לעוגת אגוזים בחושה

אם אתם אוהבים אגוזים אז סביר להניח שתאהבו אותם גם בעוגה שלכם ואיזה עוגה מתאימה יותר לעוגת אגוזים מאשר עוגה בחושה?

המתכון הבא הוא מתכון לעוגה בחושה עם אגוזים עם טעם שיהיה לכם קשה לעמוד בפניו, העוגה מתאימה לכל ימות השנה, לחגים (מלבד פסח כמובן לשומרי הכשרות), לחורף, לקיץ ואפילו לארוחות משפחתיות.

מרכיבים
• 3 ביצים
• 1/2 כוס סוכר
• 1/3 כוס שמן קנולה
• כוס קמח תופח
• כוס אגוזים חתוכים דק מאגוזי: פקאן, לוז ומלך
• כפית קינמון טחון
• חצי כפית תמצית וניל
• כף קוקוס טחון
• כף גרידת לימון
• סירופ מייפל

אופן ההכנה

• חממו תנור לחום של 180 מעלות.
• יש לטרוף את הביצים בכערה קטנה.
• יש לערבב בכערה גדולה את כל המרכיבים מלבד סירופ המייפל והקוקוס ששמורים לזיגוג על העוגה לאחר שלמותה.
• צקו את הבלילה אל תוך תבנית אינגליש קייק, תשטחו את הבלילה בתוך התבנית והכניסו לתנור למשך 30-35 דקות
• בדקו עם קיסם שננעץ בעוגה האם הוא יוצא נקי זה אומר שפנים העוגה אפוי כראוי ואפשר להוציא מהתנור.
• נזגג מעל העוגה מעט סירופ מייפל ועליו נפזר את הקוקוס למראה וטעם מושלמים.